Academy - Letters and Concepts
+31 35 77 232 77
dominique@lettersandconcepts.nl

Academy

LC AcademyIk ontwikkel communicatiecursussen, workshops en trainingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, voor groepen en individuen, voor in het trainingslokaal of voor ‘on the job coaching’. Deze gaan over strategie, inzet en communicatietechnieken en -middelen. Ook werk ik samen met Endurance voor een compleet en inspirerend aanbod van trainingen, cursussen en workshops.

Neem voor overleg, een offerte op maat of meer informatie contact op.

Cursussen en workshops zijn maatwerk en zijn aan jouw situatie aangepast.

zuiderzeeEen workshop op een speciale locatie? Samen met de schippers Pilou en Arnold van de tjalk Zuiderzee verzorgen wij jouw hele dag. Eerst bijscholen, dan lekker ontspannen!

Een greep uit de verschillende onderwerpen waar Letters & Concepts al eerder trainingen in heeft gegeven:

  • Gebruik van sociale netwerken – Interactieve workshops over inzetten van verschillende sociale (digitale) netwerken. Deze cursus is ook als open inschrijving cursus te volgen.
  • Interculturele communicatie – Actieve workshops over (onder)handelen in een multiculturele omgeving.
  • Effectief vragen en actief luisteren – Workshop over het gebruik van vraag- en luistertechnieken in een commercieel gesprek.
  • Blogs & webteksten schrijven – Cursus over het schrijven voor het web en digitale netwerken, via open inschrijving of als in-company training. Deze workshop is – in minder uitgebreide vorm – ook beschikbaar als e-cursus bij Libelle Academy.
  • Tekstschrijven – twee dagdelen – Cursus over schrijven voor verschillende doelgroepen. Ook geschikt voor gevorderden. Voor deze cursus is ook een tienweekse online training beschikbaar.
  • Interne communicatie – Cursus over de kracht van communicatie binnen bedrijven in goede en in moeilijke tijden.