Schrijf Je Los! - Letters and Concepts
+31 35 77 232 77
dominique@lettersandconcepts.nl

Schrijf Je Los!

Leer nu makkelijker, sneller en creatiever schrijven

De cursus Schrijf je los! is een schrijfcursus die je zelf thuis, in je eigen veilige omgeving kunt doen. Via e-mail krijg je elke week verschillende opdrachten. Het gaat daarbij niet om het resultaat van het stuk dat je schrijft, maar om het ervaren van verschillende manieren van schrijven, ordenen en denken.

Wat doe je?
Elke week krijg je een mail. Daarin staan één of twee opdrachten die je die week uitvoert. Dit zijn soms inspiratieopdrachten, andere keren zijn het tekstschrijfopdrachten en een enkele keer een denk- of kijkopdracht. Door de opdrachten te maken leer je jezelf technieken aan om inspiratie op te roepen, gedachten te ordenen en artikelen te schrijven.

Wat krijg je?
Natuurlijk elke week twee opdrachten. Daarnaast krijg je weetjes, tips en praktische informatie, zo uit het werkveld.

Voor wie is het?
Voor iedereen die wil leren schrijven. Ook mensen met ervaring hebben veel aan de cursus. Je komt los uit patronen en leert inspiratie en creativiteit te sturen. Zo kan je deze gebruiken en inzetten als het jou uitkomt!

Wat kost het?
De cursus kost 59,95 euro (incl BTW) voor tien weken.

Vragen?
Natuurlijk beantwoord ik vragen graag! Mail je vraag naar dominique@lettersandconcepts.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.