Social media algemeen

Do the Instagram Switch!

Ik doe een een klein vreugdedansje! Sinds begin deze week kan je met je Instagram-app meerdere accounts beheren. De functie wordt nog uitgerold, maar de meeste mensen die ik ken, hebben de mogelijkheid inmiddels na de update. Wil je ook switchen tussen accounts en zo heel makkelijk Instagrammen?

Aanzetten

Je kan de nieuwe functie aanzetten in je instellingenmenu. In je persoonlijke pagina in het menu kies je voor ‘opties’ en dan voor ‘accounts toevoegen’. Daarna ga je terug naar je persoonlijke pagina en klik je bovenaan op je naam. Je vindt hier de optie om accounts toe te voegen.

Instagram meer accounts

Instagram meer accounts

Switchen

Om vervolgens te wisselen van account ga je in het menubalkje naar de foto van het actieve account en daarna switch je bovenin van account. Aan de avatar rechts onderin zie je in welk account je zit. Wat een gemak!

Overigens is Instagram rijkelijk laat met deze functie. Al in het voorjaar van 2015 waren ze aan het hinten op deze verbetering, maar hij kwam maar niet. Het was dan ook groot nieuws, nu het eindelijk echt beschikbaar kwam.

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *