Workshops en trainingen op de Zuiderzee

Scholing van personeel is een must. Voor jou als werkgever een belangrijk onderdeel van groei, en voor je medewerkers is het belangrijk om te blijven leren. Vanaf 1 juli 2015 hebben medewekers zelfs recht op scholing en heeft de werkgever een scholingsplicht.

De werkgever moet van de Wet Werk en Zekerheid zorgen dat de medewerker de functie steeds goed kan blijven vervullen. Cursussen zijn dus een must. Voor communicatieteams en -medewerkers betekent dat zij continu bijgeschoold moeten worden op gebieden als sociale media, interne communicatie en interculturele communicatie.

Cursussen zijn er veel, maar nergens op zo’n inspirende locatie als de prachtige tjalk de Zuiderzee. In samenwerking met Arnold Schmeink en Pilou Ronchetti, eigenaren van de prachtige tjalk, verzorg ik workshops en trainingen op en bij het water. [column width=”2/3″ position=”first” ]zeilen en workshopNa een ontvangst met koffie, thee en huisgemaakt gebak, vers uit de oven, beginnen we met de workshop/bedrijfstraining van circa 3,5 uur. Daarna gooien we de trossen los en zetten de zeilen. De middag brengen we door op het water! Een uitstekende gelegenheid om informeel te netwerken en ongedwongen te brainstormen, maar ook om door middel van kleine oefening het geleerde nog in praktijk te brengen! We sluiten de dag af met een luxe BBQ-buffet voor anker…

Zeilen
Een lekker actieve zeilmiddag na een rustige workshop-ochtend? We hebben hulp nodig bij het hijsen van de zeilen, met zwaarddraaien, manoeuvres varen én we geven graag het roer uit handen. Zijn er een aantal mensen die niets kunnen of willen doen? Geen probleem! En natuurlijk kunnen de geleerde communicatieskills volop in praktijk worden gebruikt. Feedback geven? Tweeten en Facebook-updates plaatsen? Een ideale post op Instagram of juist de interne communicatie bijslijpen? Vragen, luisteren en effectief communiceren. Op het water is communicatie in al haar facetten een must.

De workshop
Vooraf kan een keuze worden gemaakt uit één van de workshops op het gebied van communicatie en sociale media. Wat dacht je bijvoorbeeld van:
[checklist type=”checked”]

  • Social media, online gebruik van mensenkennis. Hoe ga je zakelijk om met sociale media en op welke manier kunnen jouw medewerkers dit integreren in hun werkzaamheden?
  • Het social media marketingplan. (Twitter, Facebook en LinkedIn zijn opgetuigd. En nu? Door middel van een goed plan en een contentkalender blijft social media behapbaar en waardevol. Maak in drie uur een werkbaar plan!)
  • Interculturele communicatie. Een interactieve workshop over onderhandelen in een multiculturele samenleving.
  • Interne communicatie. De organisatie is zo goed als de interne communicatie functioneert. Verdiep je in drie uur in het belang van interne communicatie
  • Effectief vragen & actief luisteren. Een actieve workshop over het gebruik van vraag- en luistertechnieken in een (commercieel) gesprek.

[/checklist]

Ik verzorg de workshops, de crew van de Zuiderzee het zeilen.

Eten
Deze verzorgde dag is inclusief ontvangst met koffie, thee en vers gebak uit eigen oven, een lunch van versbelegde broodjes en huisgemaakte soep. ’s Middags wordt een borrelhap van haring op roggebrood geserveerd met een juttertje! Aan het eind van de dag staat het barbecue-buffet klaar met onder meer Griekse steaks, shaslick, lamspiesjes en hamburgers en natuurlijk vier huisgemaakte salades zoals een groene salade met geitenkaas en tijm-honingdressing, een romige pastasalade met zalm, een Tabouleh van couscous met frisse groenten en verse peterselie en munt en een makreelsalade met vergerookte makreel uit Monnickendamse rokerij! Daarnaast is er stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en sausjes.

Drinken
Bij ontvangst en tijdens de vaart is thee en met de hand opgeschonken koffie. Na de lunch staan het bier, de witte wijn, rosé en frisdrank koud en de rode wijn staat op kamertemperatuur.

Opstapplaats/afvaarthaven
De afvaarthaven is Monnickendam mét perfecte (gratis) parkeergelegenheid, een snelle busverbinding met Amsterdam en een goede overstap aan boord. Liever in bijvoorbeeld Volendam, op Marken of in Edam opstappen? Laat het ons even horen.

Prijs
Deze zeiltocht met workshop (tijden zijn naar keuze, in overleg met ons) kost 175 euro p.p. voor een groep van 15 t/m 20 personen. Dit is inclusief BTW, scheepshuur van 9,5 uur, de workshop en bovenstaande verzorging.

Extra’s en variaties
In plaats van een BBQ is het ook mogelijk een Italiaans buffet of tapas-buffet te bestellen.
[/column]

[column width=”1/3″ position=”last” ][text_box title=”Samenvatting” text=”

  • Voor een groep van 15 t/m 20 personen
  • De prijs is €175 p.p. Dit is écht allinclusive! Inclusief BTW, scheepshuur (9,5 uur), ontvangst met koffie, thee en warm gebak uit de oven, workshop, lunch, borrelhap met een borrel, een barbecue-buffet, frisdrank, bier en wijn
  • De op- en afstaptijd is naar keuze (in overleg)
  • De opstapplaats is Monnickendam (of anders in overleg)

” margined=”yes”][button href=”http://www.zuiderzee.eu/arrangementen/Zeilen_lunch_BBQ_workshop.html” css_classes=”button_hilite”]Meer informatie over zeilen en leren?[/button][/text_box]

alle hens
[text_box title=”Meer info?” text=”
Zuiderzee Zeiltochten
Arnold Schmeinck en Pilou Ronchetti
Postbus 46
1140 AA Monnickendam, Holland

Tel.nummer: 06-53676549
E-mail: info@zuiderzee.eu
” margined=”yes”][button href=”http://www.zuiderzee.eu/arrangementen/Zeilen_lunch_BBQ_workshop.html” css_classes=”button_hilite”]Contact[/button][/text_box]
[/column]

Een gedachte over “Workshops en trainingen op de Zuiderzee”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *