Schrijf Je Los Libelle Academy

[column width=”2/3″ position=”first” ]

Leer nu makkelijker, sneller en creatiever schrijven

 

De cursus Schrijf je los! is een schrijfcursus die je zelf thuis, in je eigen veilige omgeving kunt doen. Via e-mail krijg je elke week verschillende opdrachten. Het gaat daarbij niet om het resultaat van het stuk dat je schrijft, maar om het ervaren van verschillende manieren van schrijven, ordenen en denken.

Wat doe je?
Elke week krijg je een mail. Daarin staan één of twee opdrachten die je die week uitvoert. Dit zijn soms inspiratieopdrachten, andere keren zijn het tekstschrijfopdrachten en een enkele keer een denk- of kijkopdracht. Door de opdrachten te maken leer je jezelf technieken aan om inspiratie op te roepen, gedachten te ordenen en artikelen te schrijven.

Wat krijg je?
Natuurlijk elke week twee opdrachten. Daarnaast krijg je weetjes, tips en praktische informatie, zo uit het werkveld.

Voor wie is het?
Voor iedereen die wil leren schrijven. Ook mensen met ervaring hebben veel aan de cursus. Je komt los uit patronen en leert inspiratie en creativiteit te sturen. Zo kan je deze gebruiken en inzetten als het jou uitkomt!

Wat kost het?
De cursus kost 59,95 euro (incl BTW) voor tien weken.

Vragen?
Natuurlijk beantwoord ik vragen graag! Mail je vraag naar info@lettersandconcepts.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord![/column]

[column width=”1/3″ position=”last” ][text_box title=”Doe nu mee!” text=”Om mee te doen aan de 10-weekse cursus schrijven kun je je opgeven via onderstaand inschrijfformulier. Download deze en mail deze naar info@lettersandconcepts.nl.

Je krijgt dan een welkomstmail en het eerste hoofdstuk van de cursus binnen drie dagen toegestuurd.” margined=”yes”][button href=”https://www.lettersandconcepts.nl/wordpress/wp-content/uploads/2013/07/Inschrijfformulier-e-cursus-schrijven.doc” css_classes=”button_hilite”]Inschrijven[/button][/text_box]

[feat_text title=”Korting” icon=”” href=””]Bestellers van het Libelle Academy e-book ‘Een eigen blog beginnen dat doe je zo!’ kunnen de cursus met koring bestellen. Stuur voor korting op de factuur de bevestiging van Libelle Academy mee.
Heeft u korting via een andere aanbieder? Zet dan uw kortingscode op het inschrijfformulier.[/feat_text] [/column]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *