Letters and Concepts, Ondernemen

Fijne Feestdagen!

Het einde van het jaar, een tijd om even terug te kijken.

Mijn jaar was geweldig. Het begon met een supergave campagne voor Welkom op het Waterop de Vakantiebeurs. De rest van het jaar volgden veel meer campagnes en communicatieprojecten. Ik mocht bijvoorbeeld bij Wonen bij September aan de slag om daar de communicatie, marketing en een beetje sales te organiseren voor deze organisatie die fijne woonhuizen voor ouderen met dementie biedt. Een prachtige uitdaging die alle facetten van mijn skills aanspreekt en die in 2019 nog wel even doorgaat.

Ik ontmoette veel nieuwe collega’s, deed ‘koffie-interventies’ met toppers waar ik eerder mee samenwerkte en leerde bij lezingen en workshops van onder andere Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en MVO Nederland.

Met mijn ‘andere bedrijf’ Paw Paw Dog Assisted Coaching begeleidde ik coachingstrajecten, onder andere samen met LFcoaching / Laura van Brummelen. We deden teaminterventies en met haar en Tarita en Nancy van Coachhond gaf ik les bij Pets4Care. Een richting die in 2019 zeker meer aandacht zal krijgen.

En dat is niet alles… kortom, het was een topjaar. Ik hoop dat jullie jaar net zo mooi was!

Fijne feestdagen en een geweldig, mooi, voorspoedig 2019!

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *