Artikelen en redactie

Een vlotte pen. Niet iedereen schrijft zomaar een tekst die zowel begrijpelijk als goed leesbaar is. Een tekst waarin de kern van de zaak naar voren komt. Naast inhoud zijn ook vorm, medium en het gebruik van beeld bepalend voor het ‘succes van woorden’.

Voor elke tekst, of deze nu wervend, informatief, creatief of verhalend moet zijn: een creatieve kijk op de boodschap zorgt voor de juiste insteek en opzet. Je wilt mensen enthousiast maken, overtuigen, bewegen. Of misschien gewoon informeren. Letters & Concepts levert de juiste middelen, kanalen en content.

Schrijven is georganiseerde spontaneïteit.

Martin Welsh

Teksten en andere contentuitingen moeten impact hebben. Actie, reactie, emotie, reuring: wat is het doel? Dat doel bereiken doen we allang niet meer alleen met letters. Beeld – foto, video en graphics – en tekst samen zijn effectief. En afhankelijk van het (sociale) platform zijn deze contentcreaties lang of kort. Het beoogde effect bepalen we samen, altijd in overleg en we houden de vinger aan de pols. Door te meten, weten we wat effectief is, wat raakt.

Heeft u vragen over mogelijkheden, neem dan gerust contact op.

Mogelijkheden

• schrijven van artikelen, (pr-)teksten en websiteteksten (ook SEO)
• maken van creatieve tekstproducties
• redigeren van teksten, boeken en artikelen
• tekst- en ontwerpadvies voor drukwerk in samenwerking met vormgevers en drukker

SaveSave