Letters and Concepts

Letters and Concepts is het full service mediabureau van een creatief, conceptueel en crossmediaal communicatiedier en (business)coach.

Bij mij kun je onder andere terecht voor kort- en langdurig (strategisch) communicatieadvies, procesbegeleiding, social media management services, coaching en (social media) workshops. Elke dag begeleid ik mensen op verschillende niveau’s (van junior tot executive) bij bedrijven en organisaties in MKB- en grootbedrijf in het opzetten, inzetten en borgen van communicatiestrategieën, -middelen en -processen. Mijn kracht ligt in het oplossen van vraagstukken, het creëren van mogelijkheden en implementeren van resultaatgerichte processen en middelen, waarbij de skills van mensen centraal staan.

Verbinden, verbeteren en vernieuwen
Met een achtergrond in zowel de journalistiek, in culturele antropologie en het bedrijfsleven ben ik breed inzetbaar. Ik sla ik bruggen tussen verschillende groepen, gedachtes of mensen en begeleid trajecten op (communicatie)afdelingen. Ik werk op het gebied van sociale, interne en externe communicatie, altijd met een focus op (proces)verbetering. Mijn skills als communicatiespecialist én coach zorgen voor resultaat dat blijft. In 2020 ronde ik de leergang Deep Democracy bij Human Dimensions af, waardoor verbinding en procesbegeleiding een nog prominentere plaats in samenwerking hebben gekregen.

Coaching
Onder de naam Paw Paw Dog Assisted Coaching lever ik ook coaching en begeleiding op maat voor particulieren, medewerkers van organisaties en teams. Ik werk hierbij samen met Bisou, een Australian Labradoodle. Dit kan gaan om bijvoorbeeld:

  • teamcoaching
  • loopbaancoaching
  • het ontdekken van talent
  • kansen voor de organisatie

We werken bij Paw Paw Dog Assisted Coaching vaak met kernkwadranten, MBTI en verschillende zelf ontwikkelde systemen die inzicht geven in kansen, mogelijkheden, valkuilen en samenwerkingsmogelijkheden.

Contact
Voor vragen kun je altijd contact opnemen. Ook schrijf ik regelmatig op mijn blog over mijn ervaringen, tips en uitdagingen die ik dagelijks tegenkom in de praktijk.