Welkom op het water

Voor Welkom op het water was ik interim campagneleider van juni 2017 tot en met februari 2018. Welkom op het water is een nationale campagne – powered by HISWA. Het doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de watersport en meer uren het water op krijgen. Want: watersporten geeft je een ander perspectief!

Uitwaaien met een kite op zee, sloepvaren door de prachtige grachten, zeilen op de Nederlandse meren of misschien wel varen op een rib over de rivieren? Ervaar wat water met je doet! Watersport is er voor jong en oud en het maakt niet uit of je een beginnende watersporter bent of ervaren.

In beeld
De campagne Welkom op het water speelt zich vooral af op de website, sociale media en andere online communicatie (B2B en B2C). Direct mailings, activatie van watersportondernemers, deelname aan beurzen, het organiseren van awareness en free publicity: het hoort er allemaal bij. Voor de campagne maakten we samen met On Air Media & Entertainment maar liefst zes filmpjes over watersport en -recreatie in Nederland.

Beurzen
Voor de campagne organiseerde ik twee beursdeelnames: HISWA te water 2017 in Amsterdam en De Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Print Friendly, PDF & Email