Social media algemeen

Hyves stopt ermee – vraag jouw gegevens op

hyves unplugged

In 2013 werd bekend dat het Nederlandse netwerk Hyves verder gaat als gaming platform en dus haar functie als sociaal netwerk opheft.  Waarschijnlijk geen schok, weinig mensen zijn nog maar heel actief op het netwerk, maar wel heb je misschien nog heel veel data of leuke foto’s, blogs of andere dingen staan op het netwerk die je misschien wil bewaren.

Per 2 december 2013 worden alle gegevens verwijderd, ook die van jou.

Natuurlijk geeft Hyves je de kans om deze nog te downloaden. Al je foto’s, www’s, blogs en andere informatie die je zelf hebt toegevoegd kan je vanaf vandaag via www.hyves.nl/bedankt opvragen. Ook kan je terugblikken op jouw eigen hoogtepunten op het sociale netwerk.

Onderstaand stappenplan was mogelijk tot december 2013. Helaas is informatie die daarna niet van Hyves was gehaald verwijderd. 

Het aanvragen van jouw downloadlink is niet moeilijk:

– ga naar Hyves Bedankt
– klik op ‘Vraag hier jouw downloadlink aan’
– controleer in het nieuwe scherm goed of je mailadres nog wel klopt dat bekend is bij Hyves
– vraag je link aan door te bevestigen rechts onderin de pagina – als je voor 29 november aanvraagt, krijg je voor eind december een mail van Hyves met daarin de link waarmee je je gegevens kan downloaden.

De aanvraag indienen kan tot 29 november, dus eigenlijk de komende twee weken. Vanaf 1 december kunnen alleen de Hyvers die een actief accountop het gamesgedeelte hebben nog inloggen. Niet te lang wachten dus!

Leuk overzichtje
Hyves geeft je als je ingelogd bent op www.hyvesbedankt.nl ook meteen een leuk overzichtje van jouw hoogtepunten op het sociale netwerk. Ook zie je je ‘hyves-nummer’ en kan je even lekker door je krabbels en www’s bladeren. Ook wel even leuk!

Mooi fotoboek
Heb je liever iets tastbaarders uit je glorieuze Hyves-tijd? Je kan zelfs een fotoboek laten maken! Ga naar het Hyves Fotoboek voor meer informatie.

 

Print Friendly, PDF & Email

6 gedachten over “Hyves stopt ermee – vraag jouw gegevens op”

 1. Beste Jacqueline,

  Sorry voor mijn late reactie, uw vraag was tussen tientallen spamberichten terecht gekomen en was me ontgaan. Het was tot 29 november mogelijk om een aanvraag te doen bij Hyves om je gegevens (en foto’s) te kunnen downloaden.

  Dit downloaden moest je dan ook weer voor eind december doen, daarna hebben ze alles verwijderd, ook jouw gegevens. Het antwoord is dus niet erg leuk, maar wel simpel, vanaf toen kon het niet meer.

  Groet,
  Dominique

 2. graag zou ik nog mijn foto s van hyves terug willen hoe kan ik deze terugkrijgen of ophalen

  hartelijk dank

  groetjes Jacqueline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *